Видове климатични системи

Колонни климатици

Климатици Колонни Тези климатици на външен вид наподобяват колони и от там си носят името. Тези системи са подходящи за ресторанти, хотели, барове и други места, където е необходимо мощно охлаждане или затопляне.  







Таванни и подови климатици

Климатици Подови и таванни Тези типове климатици се използват в случай, когато архитектурно не позволява помещението да се поставят другите типове климатици. Например те са идеално решение за офиси, където стените са стъклени и няма монтиран окачен таван.  








Касетъчни климатици

Климатици касетъчен Касетъчните климатици са идеалното решение за помещения с окачен таван.Вътрешните тела са с размер 600x600 мм отговарящи на точния размер на окачения таван, а останалата част се крие зад тавана. Освен това, равномерно разпределят въздуха в четирите посоки на помещението. Затова тези климатици се монтират в средата на помещението. Монтажът на този тип климатици е желателно да се извърши по време на монтаж на окачения таван. Преди да вземете решение за покупка на такива типове климатици, по-добре се свържете със специалисти, за да ви дадат по-подробна информация и текущи цени.  







Сплит системи

Климатици Сплит Сплит системите са най – разпространените климатици за използване в домашни условия. Те могат охлажда и затоплят от 15 до 140 кубика, състоят се от едно вътрешно и едно външно тяло  









Мултисплит системи

Климатици Мултисплит

Мултислит системата се състои от едно външно тяло и от 2 до 16 вътрешни тела. Този тип климатици се използват когато няма възможност да се поставят повече от едно външно тяло на сградата.


публикувано на