Климатични инсталации Daikin – лидер в света на климатичните системи

Климатици Daikin са може би най-качествените климатици на българския пазар. Това ще ви каже почти всеки специалист в областта на климатичните системи. Защо обаче не всеки ги използва? Отговорът е прост – качеството си има цена.

Когато говорим за цена на климатици Daikin, то не може да си изкривим душата, че тези решения не са никак евтини и на практика са най-скъпите на родния пазар. Все пак, както отбелязахме в заглавието за това има причина, а именно това са най-надеждните и ефективните климатици.


Японската компания е лидер в света на климатиците още от началото на 60-те години, когато за първи път пускат климатик с ранна версия на днешния компресор. Това осигурява на компанията и климатиците Daikin отлична разпознаваемост и огромен успех не само в локален - японски, а и в международен план. Днес Daikin са символ на климатиците. Предпочитани са от всеки, които не иска да правим дори най-малкия компромис в подобно отношение и е готов да плати колкото е нужно за това качество.


Всъщност едва ли има човек днес, който не си дава сметка, че една от най-важните характеристики на модерните инверторни климатици Daikin, а и въобще на всички климатици е икономичността т.е. те осигуряват редуциране на сметките ни за електричество. В контекста на огромните разходи, които прави едно домакинство у нас в тази насока – климатиците предоставят едно удобно и обосновано решение, а Daikin предлагат най-доброто за хората.


Вече по-добре познатите у нас хиперинверторни климатици Daikin гарантират отлична работа и едно от най-високите нива на ефективност, посредством страхотно съотношение между консумирана и отдавана енергия чрез своите модерни компресори. Имено благодарение на подобни високоефективни решения в областта на климатиците, то към 2020 година само потреблението на енергия от климатични системи в ЕС ще спести цели 11ТВч на годишна база, макар като цяло да се увеличи с 30Твч до 70Твч заради повишения обем продадени и монтирани бройки климатици.

Ако търсите качество, инвестиция, надеждност и икономичност от ново ниво, то климатици Daikin са вашият избор.


публикувано на