Климатична техника Midea – баланс между качество и цена

Климатици Midea са сред най-популярните марки климатични решения на българския пазар през последните няколко години. Китайската марка все повече се издига в очите на родните потребители и постепенно печели лоялността на им.

За успеха на климатици Midea има няколко основни причини като сякаш обаче най-силната си остава тяхната цена. Докато останалите марки климатици се ориентираха най-вече около присъствието си на пазара чрез други методи, то от Midea наблегнаха на достъпността, която предлагат, а това е особено важно, когато говорим за развиващ се пазар като нашия.


Всъщност тяхната отлична цена е хитър план с 2 предназначения. От една страна разбира се стой стремежа за продажби в ниския и среден сегмент климатични решения, докато от друга се набляга на рекламата от уста на уста, а както знаем тя е най-ефективното маркетинг решение днес, когато потребителите са все по-независими и имунизирани от чисти рекламни послания.


Наред с отличната цена на климатици Midea налице е и едно напълно задоволително качество, което компанията предлага, когато говорим за нашите географски ширини. Климатиците от тази марка се държат доста добре, както през зимата, така и през лятото, когато се налага да изпълняват своите функции в неблагоприятни температурни амплитуди. Въпреки всичко стремежа и философията на Midea е да достигат до все по-големи пазари, благодарение на повишеното качество и интеграцията на модерни технологии в своите последни серии климатици.


У нас потребителската кошница е сериозно свита в последните 2-3 години и на практика родното домакинство се задъхва от безбожните сметки за ток и парно. Именно при подобни обстоятелства климатици Midea се проявяват като икономически обоснована стъпка за всеки дом или офис, които целят да понижат разходите си за комунални услуги. Този тип плащания, често представляват 40-50% от разходите на средностатистическо домакинство у нас, а както отлично знаем климатиците пестят енергия и редуцират сметките ни за ток в края на месеца до приемливи равнища.


публикувано на