Климатични системи Hitachi – надеждни и достъпни

Функционалности и комфорт

Кратък преглед на много от функциите, налични на новото инфрачервено дистанционно управление

Новото инфрачервено дистанционно управление, се използва в по-голямата част от моделите битови климатици и включва много функции, които отговарят на стила Ви на живот, за да Ви осигури максимален комфорт в дома.

Цялата информация за действието и статуса на вашия климатик са посочени ясно чрез големия LCD дисплей и програмирането е лесно чрез пиктограми върху функционалните бутони. Вграденият сензор се използва за измерване на температурата в стаята във всеки един момент.

Новото инфрачервено дистанционно управление е оборудвано със седмичен таймер за да отговаря на нуждите на съвременния динамичен живот. Можете да програмирате до шест включвания или спирания за всеки ден от седмицата, от понеделник до неделя. Можете също така да съхранявате до 2 програми на дистанционното управление (например една валидна през лятото, а друга през зимата).

РЕЖИМ ЕСО

Помага да пестите електроенергия, като едновременно с това поддържа висока ефективност.

МОЩЕН РЕЖИМ

Системата работи с максимална мощност в отопление или охлаждане за 20 минути, с цел бързо да достигне желаната температура за минимално време.

След 20 минути работа на максимална мощност, системата автоматично преминава в последните зададени настройки.

РЕЖИМ ВАКАНЦИЯ (LEAVE HOME)

Когато решите да напуснете дома за по-дълъг период през зимата, този режим предпазва температурата в помещенията да спадне твърде много (под 10 градуса)

ИНФО

Три параметъра могат да бъдат показвани на дисплея, чрез бутон INFO.

1. Температурата в стаята: датчик вграден в дистанционното управление, подава информация за реалната температура в помещението.

2.Информация за използваната електроенергия: информация за използваната ел.енергия през настоящия или предходния месец.

3.Грешки при работата на системата: в случай на повреда, системата подава код за грешка, с който сервизната група по-бързо ще идентифицира повредата.

ТИХ РЕЖИМ

В тих режим, задавате настройка за супер тиха работа на системата с едно натискане на бутон.

САМОПОЧИСТВАНЕ

Тази функция на вътрешното тяло, винаги ще помага уреда да бъде предпазен от мухъл. След приключване на режим охлаждане, уреда изсушава топлообменика на вътрешното тяло и предпазва появата на мухъл.

ПРОГРАМАТОР СЪН (TIMER SLEEP)

Таймера за сън може да бъде зададен до 7 часа продължителност. Системата настройва температурата с (±2°C) и намалява скоростта на вентилатора с цел да осигури комфортен сън и пестене на електроенергия.

Климатици Hitachi са доста популярни у нас през последните години. Покупката на климатик Hitachi е финансово оправдана и рентабилна стъпка за хиляди родни семейства, които търсят ефективен начин за отопление през зимата и прохлада през лятото. Марката Hitachi е добре позната и в цял свят с оглед сериозните си традиции в областта на електрониката и производството на битови електроуреди, които подобряват нашия живот във всеки аспект на бита.

Hitachi е огромна високотехнологична японска компания. През 2012 година е класирана на 38 място в света според списание Форчън и неговата класация, наречена “Global 500”. Историята на фирмата започва още в самото начало на 20 век, когато през 1910 година, Намихей Одайра създава първия японски електрически индукционен двигател с мощност от 5 коня и работещ с променлив ток за целите на медните мини.

Името на една от най-популярните марки климатици Hitachi идва от две думи, чието звучене на японски означава изгрев – „Hi“ – Слънце и „Tachi“ – издигане. Компанията получава своите американски и европейски филиал съответно през 1959 и 1982 година. Така през годините, започвайки от прости двигатели Hitachi строи всякаква електроника в 11 сектора, сред които подводници и ядрени електроцентрали.

С оглед характерните за всяка компания от страната на „изгряващото Слънце“ традиции, то и Hitachi гледа доста сериозно на потребителските очаквания и нужди. В стремежа си да създава универсални, трайни и надеждни климатици Hitachi, тя е сред компаниите, които държат на зелените тенденции и минимизирането при разхода на енергия, което пък е добре дошло за всяко недоволно от своята сметка за електричество българско семейство.

Модерните решения, предложени от климатици Hitachi са гаранцията, която всеки потребител търси. Днес в климатици Hitachi са интегрирани редица уникални подсистеми, които да се грижат за тихата, икономична, ефективна и качествена работа на тези страхотни климатични системи. Дългия им експлоатационен живот е пък нещото, което кара все повече хора да избират именно климатици Hitachi за своя дом.


публикувано на