Климатична техника Panasonic - качество на достъпна цена

Panasonic е марка с традиции на българския пазар. Климатичните системи Panasonic си остават едно от най-честите предпочитания на мнозина, решили да подсигурят семейния уют и комфорт чрез покупка и монтаж на климатик.

Климатичните инсталации Panasonic водят своето начало още от средата на 20 век, когато компанията Мацушита Електрик Индъстриал енд Ko започва производството на климатици. След няколко десетилетия марката получава и известното днес в цял свят име Panasonic. Panasonic са климатични системи, които умело съчетават приемлива цена и високо качество, което потребителите продължават да оценят добре с оглед повишения им дял продажби в последните у нас.

Подобно на множество другия японски компании за производство на битова електроника и Panasonic са обърнали своя поглед към създаването на екологични климатични системи, нещо, което също намира ясен и позитивен отзвук в изграждането на положителни нагласи към продуктите на фирмата. Едни от най-добрите конвенционални климатици са именно Panasonic, като те постигат забележителни резултати спрямо конкурентите си с оглед прецизно изпипаните детайли при създаването на своите технологични решения за битова климатизация.

Panasonic са обърнали сериозно внимание и на качеството на въздуха при проектирането на техните климатични инсталации. Интегрираните системи за подобряване на въздуха в помещенията, където са инсталирани тези климатици значително повишават комфорта и удоволствието от употребата им. Интересно е да се спомене, че въпреки факта, че Panasonic не са сред най-скъпите климатици те разполагат със системи, които откриваме предимно при най-високия клас уреди.

Сред най-модерните решения, когато говорим за климатична техника Panasonic е тяхната серия ETHEREA, която е създадена с цел удовлетворяване нуждите на определяния като капризен европейски пазар. В серията присъства и подобрена система за пречистване на въздуха, която използва йонизатор, за да гарантира унищожаването на вредните, разнасяни с въздушните маси бактерии и алергени. Именно с тази серия компанията прави сериозна заявка за увеличаване на пазарния си дял в държавите от стария континент като сътрудничеството с Daikin, който са лидери при продажбите на климатична техника от най-висок клас е оставил своя страхотен отпечатък при новите климатични системи Panasonic.


публикувано на